18-54 år? Teckna vår sjukvårdsförsäkring extra enkelt under februari

lararfonder_inlagg
Under februari 2017 så fokuserar Lärarförsäkringar lite extra på en av våra produkter, nämligen sjukvårdsförsäkringen.

Lärarförsäkringars sjukvårdsförsäkring är ett bra komplement till den offentliga vården. Du undviker onödigt lidande och oro och kan istället ägna mer kvalitetstid åt nära och kära. Att slippa hamna i vårdkö till specialist eller operation och alltid ha tillgång till kvalificerad sjukvårdsrådgivning ökar också dina möjligheter att fortare komma tillbaka till arbetet.

Garanterar snabb vård
Försäkringen ger dig kontakt med specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid till inskrivning för vård på privat sjukhus inom 14 arbetsdagar.

Om du är 18-54 år tecknar du sjukvårdsförsäkringen extra enkelt till och med 28 februari 2017
Fokus under februari 2017 på vår sjukvårdsförsäkring innebär att vi erbjuder dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund och mellan 18 och 54 år att teckna en sjukvårdsförsäkring utan att först fylla i en hälsodeklaration så länge du och din eventuella medförsäkrade är fullt arbetsföra*.

Om du är över 55 år eller äldre och vill teckna
Du tecknar vår sjukvårdsförsäkring via hälsodeklaration på vår hemsida eller genom att kontakta kundservice på telefon 0771-21 09 09.

Teckna försäkringen och mer information
Klicka här för att läsa mer om Lärarförsäkringars sjukvårdsförsäkring. För att teckna försäkringen så klickar du här för att teckna direkt på webben. Du kan även ringa kundservice på telefon 0771-21 09 09 så hjälper de dig. Vi har öppet måndag-fredag, klockan 8-17. Erbjudandet att teckna Lärarförsäkringars sjukvårdsförsäkring gäller till och med 28 februari 2017.

*Fullt arbetsför
För att anses som fullt arbetsför ska man kunna fullgöra sitt vanliga arbete utan inskränkningar. Fullt arbetsför är inte den som tar emot eller har rätt till ersättning som har samband med egen sjukdom, olycksfall och /eller funktionshinder eller har vilande sådan ersättning. Den som har lönebidragsanställning eller av hälsoskäl har anpassat arbete anses inte heller vara fullt arbetsför.

Skrivet av

Paul Karjus

2017-02-09
 

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *