Hur funkar det?

Eftersom vi har startat en blogg välkomnar vi dialog med våra läsare. Det är ju själva meningen. Men för att undvika kommentarer som t ex kränker andra människor så kommer ditt första inlägg att invänta godkännande innan det publiceras.

Skrivet av

Fredrik Öberg

2009-05-26
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

10 kommentarer

 • Ingela says:

  Hej!
  Jag jobbade på en kslola och min rektor lovade att jag skulle få en extra lön men de skickade ut augusti månadslön till mig och bad mig gå till Nordea och banktjänstemannne ansåg att jag skulle anmäla dem då det inte fanns en lönslipp med. Jag har endast fått 8200 kr av de 32000 kr som jag skulle få. heter rektorn och han vägrar ge mig de pengar som han lovade mig. Detta är inte ok jag vill att ni hjälper mig att få dessa pengar som han lovade mig. Han arbetar på skola och jag har givit mitt sebankonot till dem men de sätter inte in mina pengar och som lovade mig dvs en extra månadslön. De vägrar sätta in dessa pengar som jag har rätt till och det sa till mig att jag skulle få dvs en extra månadlön. Dett är enligt polsen kriminellt då jag gick till dem och anmälde. behöver hjälp snälla ni har bara fått 8200 kr men ska ha 32000 kr det var det vi kom överens om.

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Ingela! Tyvärr är detta inte Lärarförsäkringars ämnesområde utan något för ditt fackförbund. Kontakta Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund beroende på var du är medlem och hör om de kan hjälpa dig vidare. Jag har tagit bort en del av den personliga informationen då din kommentar ligger på ett publikt forum.

 • Eva Rais-Tadell says:

  Jag är 61 år och har börjat att ta ut en del av min allmänna pension. Nu är jag inte så kunnig när det gäller att placera pengar, och är orolig för att förlora det jag har. Har ni goda råd för att placera denna lilla peng?
  mvh
  E

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Eva! Jag rekommenderar att du bokar in en pensionsplanering med en av våra rådgivare. Pensionsplanering är en del av dina medlemsförmåner och kan bokas direkt på vår hemsida: https://www.lararforsakringar.se/bokatid

 • Helene Elf says:

  Hur får man chansen och vara med i forskningsprojektet?

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej! Uttagning till projektet sker löpande. För att vara med så behöver man vara sjukskriven pga. de symtom som studien koncentrerar sig på. Kontakta gärna Lena Ekerlund på Förenade Liv som sköter uttagningen på telefon 0709-116246 eller e-post lena.ekerlund@forenadeliv.se. Lycka till!

 • Birgitta Levén says:

  Hej!
  Det står att rehabiliteringen av de första lärarna startat. Jag har en medlem med utmattnings symptom. Kan hon
  vara med i programmet?
  Hur är det tänkt att fortsätta?

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Birgitta! Uttagning till projektet sker löpande. För att vara med så behöver man vara sjukskriven pga. de symtom som studien koncentrerar sig på. Be gärna din medlem att kontakta Lena Ekerlund på Förenade Liv som sköter uttagningen på telefon 0709-116246 eller e-post lena.ekerlund@forenadeliv.se för att höra mer angående deltagande. Vi har för närvarande ingen ytterligare information, men kommer att uppdatera här på bloggen och i våra sociala medier om hur rehabiliteringen fortlöper.

 • Monica Nilsson says:

  Mycket missnöj av flrsäkringsärende. Vi har gett uppgifter via mejl o telefon vid upprepade tillfällen, men får till svar att ni inte vet var de är o ska skicka in dem igen. Tydligt att ni inte vill betala ut någon ersättning på barnförsäkringen när ”barnet” är 24 år, men min premie går bra att ta emot. Skulle aldrig fortsatt betala om jag vetat hur vi skulle bli behandlade.

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Monica! Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd. Om du vill så kontakta oss gärna så kan vi titta närmare på ditt ärende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *