Babsan säkrade lördagskvällen

Babsan deltog i årets Melodifestival, och oddssättarnas tvivel gällande hennes vinstchanser avspeglades – trots att hon rimmade “torsdagskväll” med “Janne eller Kjell” – i vanlig ordning i det faktiska resultatet, även om hon faktiskt lyckades klå Elisabeth Andreassen.

Troligtvis hade hon dock läst och lärt av det tidigare inlägget gällande försäkringar och spel; pricksäkert spelande på att Brolle och Sanna Nielsen skulle gå vidare från deltävlingen resulterade nämligen – enligt Schlagerbloggen – i en vinst på 4000 kronor.

Babsans kommentar kring det hela – att hon hellre själv stått som segrare än inkasserat tipsvinsten – sammanfattar också vad som nämns i det tidigare inlägget; att inte behöva nyttja försäkringen är ju egentligen att föredra.

Sedan tycker jag nog att det osar motsvarande försäkringsbedrägeri att spela mot egen prestation även om nu Babsan inte hade något med tätstriden att göra, och det skulle inte förvåna mig ifall spelbolagen skulle annullera spelet om de kände till omständigheterna, men bortsett från det så fungerar det fint som praktiskt exempel till den tidigare teorin.

Skrivet av

Martin Strömberg

2011-02-17
 

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

3 Trackbacks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *