Fria samtal FirstVet

I Lärarförsäkringars djurförsäkringar ingår alltid 3 kostnadsfria besök per år (gäller per försäkrat djur) hos den digitala veterinärkliniken FirstVet. Men nu har vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkringar öppnat upp så att du som har ditt husdjur försäkrat hos oss får obegränsat med fria samtal. Gäller fram till 2020-05-31.

Med anledning av det nya coronaviruset är det många människor som har svårt att ta sitt djur till veterinären på grund av rädsla eller risk för smittspridning. Då kan det vara tryggt att ha möjligheten att besöka en veterinär online var du än befinner dig.

Besöken gäller vid symptom/skada/sjukdom som omfattas av din försäkring. Konsultationer som avser rådgivning gällande sjukdomssymptom eller skador som inte omfattas av djurets försäkring faktureras du för direkt av FirstVet. Exempel på icke kostnadsfria besök är beteenderådgivning, kostrådgivning eller förskrivning av receptbelagda fästingmedel.

Registrera dig och ditt husdjur
Logga in och registrera ditt djur så att du är förberedd om olyckan är framme. Allt som behövs är en dator, mobiltelefon eller surfplatta med uppkoppling.

Du bokar själv tid på FirstVets hemsida där du anger Sveland Djurförsäkringar, som är försäkringsgivare till Lärarförsäkringars djurförsäkringar, vid bokningen. Gå till Firstvet.se

Länkar
Logga in och se dina försäkringar
Information från Sveland Djurförsäkringar

 

Skrivet av

Sandra Wik

2020-03-24
 

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

2 kommentarer

 • Maria edin says:

  Hej!
  Jag har hundförsäkring hos er sen länge men aldrig hört om kostnadsfria besök 3st /år ? När o hur följer det?
  Med vänlig hälsning, Maria edin
  070-2240002

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Maria!
  I hundförsäkringen ingår 3 kostnadsfria besök per år hos den digitala veterinärkliniken FirstVet. De kan hjälpa dig att bedöma ditt djurs vårdbehov eller med att få remiss till specialist. Du bokar själv tid på deras hemsida där du anger Sveland Djurförsäkringar, som är försäkringsgivare till Lärarförsäkringars djurförsäkring, vid bokningen. Klicka här för att gå till FirstVet.se
  / Sandra, Lärarförsäkringar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *