God Jul och Gott nytt år!

image_145

Lärarförsäkringars julgran

Jag vill önska alla kunder, läsare och anställda trevliga helger.

2009 har varit ett spännade år och även till vissa delar ett tufft år.

Ett tufft år för många som varit sjuka och inte minst den oro och osäkerhet som sjukdomen i sig skapar. Extra turbulent har det varit med tanke på bl.a. de nya lagar där tolkningarna av dessa varit i fokus i media den senaste tiden. Jag har själv upplevt hur jobbigt det kan vara genom min hustru som varit långtidssjuk. Här är viktigt att skilja på hur den enskilda personen drabbas, inte acceptabelt att t.ex. en dödssjuk människa jagas. Systemet har använts felaktigt under många år, det är därför nödvändigt att åtgärda detta så att just de som behöver stödet från samhället verkligen får det.    

Finanskrisen har gjort att vi oroat oss för vad som ska hända med arbeten och därigenom ekonomin. Vi märkte i början av året att våra kunder var försiktiga att teckna nya försäkringar och vi har också noterat att många varit extra måna om att vara rätt försäkrade.  Om vi läser media finns nu positiva tecken på att vi är på väg ur krisen så att vi kan förhoppningsvis  kan se fram emot en positiv utvecklingen under 2010.  Nyheten om Saab känns dock som ett bakslag.

För oss på Lärarförsäkringar har 2009 varit ett bra år. En av höjdpunkterna har varit att få lansera Inkomstförsäkringen. En försäkring som nu innehavs av strax över 200 000 lärare. En försäkring som ger trygghet vid arbetslöshet. I övrigt har vi förbättrat ett antal försäkringar samt nyheter i form av bl.a. Diagnosförsäkringen, som redan nu har visat sig vara uppskattad.

Vi ser nu framemot 2010 där vi ska arbeta vidare med att förbättra service och produkter. Bl.a. ska vi fortsätta arbetet att se över möjligheten att kunna erbjuda en sjukvårdsförsäkring och vad en framtidens seniorförsäkring skulle kunna innehålla.   

Jag vill tacka Er alla och önska er en God Jul och ett Gott nytt år.
Håkan Lind

Skrivet av

Håkan Lind

2009-12-21
 

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *