Har du koll på ditt sparande?

Har du en reserv om det skulle inträffa något som kostar en del pengar? Det kan vara att bilen går sönder och behöver repareras eller att frysen kollapsar och behöver bytas ut mitt i sommarvärmen. Har du kanske dessutom något som du drömmer om att kunna göra om några år? Det kan handla om att åka på en längre resa eller ställa till med ett stort kalas? Om du redan sparar, har du då koll på att du gör det på rätt sätt?

Utöver att hjälpa dig med att se över din pension och ditt behov av att spara till det som kommer att utgöra din inkomst den dag du inte längre jobbar så kan våra rådgivare hjälpa dig att se över ditt övriga sparandebehov. För våra rådgivare är det viktigt att kunna ge sina rådgivningskunder ett helhetsgrepp om försäkrings- och sparandesituationen.

Vid en rådgivning får du också koll på dina olika personförsäkringar, en del försäkringar kanske du har här hos oss på Lärarförsäkringar, andra försäkringar kanske du har hos något annat bolag. Om det finns någon försäkring som vi tycker att du ska avsluta så får du råd om det. Har du någon försäkring som du behöver lägga till så meddelar vi dig det. Ser ditt skydd bra ut så får du helt enkelt en bekräftelse på det!

Som en extra bonus har vi också ett samarbete med Juristjouren. Om du och din rådgivare kommer fram till att det finns ett behov för dig att ta fram exempelvis ett testamente som passar dig och din familj kan vi boka in ett möte med dig och en jurist hos Juristjouren. Eftersom Juristjouren jobbar med fasta priser så vet du redan innan mötet med juristen vad den hjälp du får kommer att kosta.

För att våra rådgivare ska kunna ge dig en kvalitativ individuell rådgivning om försäkringar och sparande behöver du lämna en fullmakt. Du behöver också svara på ett antal frågor bl.a. om din familjesituation och din ekonomiska situation. De uppgifter som du lämnar till oss hanteras givetvis med sekretess. Fullmakt och frågeformulär skickas till dig när du bokat rådgivning. Viktigt att dessa handlingar skickas tillbaks till oss så snart som möjligt så att vi kan påbörja arbetet med att förbereda din rådgivning.

Boka rådgivning genom att ringa vår kundtjänst på 0771 – 21 09 09. Du kan också boka rådgivning på vår hemsida.

Skrivet av

Therese Fredriksson

2011-05-27
 

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *