Minpension.se är nominerad till Sveriges bästa webbplats

minpension

Pensionsportalen Minpension.se har nominerats av Web Service Awards till Sveriges bästa webbplats 2014 i kategorin information och service, skriver Minpension.se i ett pressmeddelande.

Tävlingen baserar sig på Web Service Awards (WSA) webbplatsundersökningar med svar från över 200 000 besökare. WSA har sedan år 2000 undersökt olika webbsidor för att hitta dem som svenskarna är mest nöjda med. En expertjury har därefter bedömt resultatet för att årligen utse Sveriges bästa webbplatser.
– Jag ser det som ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete med många små förändringar har gett gott resultat, säger Anders Lundström, vd på Minpension.se.

I den senaste tidens utveckling av Minpension.se har användarnas åsikter och förbättringsförslag varit i fokus. Många av dessa har kommit fram just i WSA:s undersökningar. Utmärkelserna delas ut under WSA-galan på Nalen i Stockholm den 28 januari.

Pensionsportalen Minpension.se lanserades år 2004. Den ägs av Min Pension i Sverige AB som är ett dotterbolag till Svensk Försäkring (försäkringsbolagens branschorganisation). Verksamheten drivs i samarbete mellan staten och pensionsbolagen och finansieras till hälften av pensionsbolagen, till hälften av staten.

Skrivet av

Paul Karjus

2015-01-21
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *