Populäraste försäkringarna 2015

stjarnhimmel
För att man ska vara trygg är det viktigt att ha bra försäkringar och i år så har en hel del försäkringar tecknats av medlemmarna i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vi tittade på vilka försäkringar som var populärast att teckna under 2015.

Hemförsäkring Stor
Allra populärast är Hemförsäkring Stor. Den stora hemförsäkringen tillkom i Lärarförsäkringars utbud från 2012 och innebär förmåner som halverad självrisk, utökad reseförsäkring samt en extra stor allriskförsäkring (drulle). Här kan du läsa mer om Hemförsäkring Stor.

Olycksfallsförsäkring
När oturen är framme och man snubblar och slår ut en tand eller skadar sig på annat sätt genom en olyckshändelse så behöver man en olycksfallsförsäkring. Lite som en drulle, fast för en själv. Olycksfallsförsäkringen är den näst mest tecknade försäkringen bland medlemmarna under 2015. Här kan du läsa mer om olycksfallsförsäkringen.

Sjukvårdsförsäkring
Den tredje mest populära försäkringen bland medlemmarna är sjukvårdsförsäkringen. Sjukvårdsförsäkringen ger snabb tillgång till vård och hjälper till att undvika onödigt lidande och oro. Så att man istället kan ägna mer kvalitetstid åt nära och kära. Snabb och kvalificerad vård ökar också möjligheterna att fortare komma tillbaka till arbetet. Här kan du läsa mer om sjukvårdsförsäkringen.

Skrivet av

Paul Karjus

2015-12-17
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

2 kommentarer

  • Heli Lassheikki says:

    Hej!!

    Vilka försäkringar har jag som medlem i lärarförbundet? Ett hav utav massa info så ingen hänger med..
    Hade barnförsäkringar till alla mina barn när jag var medlem i unionen..Vad gäller nu? o olycksfallsförsäkring? Vad gäller där?

  • Lärarförsäkringar skriver:

    Hej Heli! Det som oftast ingår i din medlemsavgift hos ditt fackförbund, om du är aktiv medlem, är en inkomstförsäkring. Enklast är att logga in på vår hemsida och kika genom att fylla i ditt personnummer som användarnamn och ditt medlemsnummer (eller egenvalda lösenord) som lösenord. Du kan även ringa vår kundtjänst på 0771-21 09 09 för att höra om du har försäkringar hos oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *