Regionala ombudsmän fick tips och råd i pensionsfrågor


I december arrangerade Lärarnas Riksförbund en tredagars utbildning för sina regionala ombudsmän. Vår pensionsrådgivare Agneta bjöds in till en av dagarna för att prata om de tjänster som vi erbjuder på Lärarförsäkringar, medlemsförmåner och pension.

I ett ljust och stort konferensrum satt ombudsmännen samlade för att ta del av Agnetas föredrag. Med en varm och engagerad ton gick Agneta igenom vanligt förekommande frågor som ombudsmännen kan påträffa i deras viktiga arbete med att hjälpa dig som medlem. Till exempel pratade hon om vad som är viktigt att tänka på gällande avgångsvederlag och vilka konsekvenser det kan få för pensionen.

Ombudsmännen visade stort intresse och lyssnade aktivt. Många passade på att flika in med relevanta frågor och exempel som de själva upplevt i deras arbete. På så vis kunde samtliga deltagare ta del av lärorika tips och råd.

Jag tycker det var väldigt roligt och stimulerade att få hålla denna utbildning med så engagerade och duktiga regionala ombudsmän. Det ställdes relevanta frågor som gjorde att det blev en bra dialog, säger Agneta efter utbildningen.

Vill du ha hjälp att få koll på din pension? Klicka här för att boka pensionsrådgivning eller pensionsplanering. Det är en kostnadsfri medlemsservice för dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund eller Lärarförbundet.

Skrivet av

Sandra Wik

2019-01-16
 

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *