Skolforum 2009

image_111

Det var full fart i Lärarförsäkringars monter på årets Skolforum. Över 700 besökare deltog i vår tävling där man skulle svara på ett antal frågor samt uppskatta hur många kastanjer vi hade lagt i den glasburk som fanns i montern.
Tre personer har utsetts till vinnare som finns att läsa om i tidigare inlägg. För er som deltog kommer här de rätta svaren:

1. Inkomstförsäkringen är en ny bra säkerhet som Lärarförsäkringar tillhandahåller. Har alla lärare inkomstförsäkring?

Rätt svar: Ja, är man medlem i något av förbunden så ingår det automatiskt.

2. Lärarförsäkringar startades för att erbjuda Sveriges lärare så bra  försäkringsvillkor som möjligt – anpassade för lärare. Men vem startade Lärarförsäkringar?

Rätt svar: Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund

3. Tack var det stora medlemsantalet kan Lärarförsäkringar erbjuda mycket förmånliga premier och villkor. Ungefär hur många lärare är redan kunder hos Lärarförsäkringar?

Rätt svar: > 250 000

4. Lärarförsäkringar erbjuder försäkringslösningar för det mesta du behöver i livet. Det är dock några saker som man inte kan försäkra hos oss. Titta i prylhyllan på väggen och försök hitta de enheter man inte kan försäkra hos oss. Hitta minst två.

Här fanns många rätta svar. Många gissade på att vi inte har bil eller djurförsäkring och det stämmer. Vi fick även gissningar om flygplan, tigeranfall och fiskelycka, vilket också stämmer.

5. Hur många kastanjer ligger det i burken?

Rätt svar: 128 stycken. 

image_105

Vill du veta mer om Lärarförsäkringar och våra produkter så kan du besöka vår webbplats eller ringa kundtjänst på 0771 21 09 09.

Om ni som grupp är intresserade av mer information så besöker både Ola och Martina på Externa kontakter skolor och medlemsmöten i hela landet. För att ta kontakt med dem så klicka på den här länken för att komma till vår webbplats där kontaktuppgifter finns.

Vi vill avslutningsvis tacka för årets Skolforum och alla trevliga besökare som varit förbi vår monter och ställt frågor, diskuterat försäkringar och deltagit i tävlingen.

Skrivet av

Paul Karjus

2009-10-29
 

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *