Smörfingrar mitt i handen?

Du vet de där tillfällena när du knäcker ägg men missar stekpannan eller när du av den där vanliga anledningen slår hammaren rakt genom skåpluckan? Du är självfallet inte ensam i dina bryderier:

Och ifall du eller någon i ditt hushåll hör till ovanstående grupp så rekommenderas det definitivt att teckna till Hemförsäkring Stor, där allrisktillägg (alltså det som tidigare ofta kallades drulletillägg) ingår, och där självrisken är 750 kronor istället för de vanliga 1500 kronorna. Är man drällig med hemelektronik så är Hemförsäkring Stor än fördelaktigare, då det inte är något åldersavdrag på hemelektronik yngre än fyra år (kameror, mobiltelefoner och bärbara musikspelare undantagna).

Man behöver dock inte vara släpphänt för att dra nytta av ett allrisktillägg; exempelvis kan en mobiltelefon enkelt ramla ur fickan – särskilt nu när de börjar samsas med vantar och mössor – och även ifall du skulle råka ut för ficktjuveri så underlättar det att ha allrisktillägg tecknat. Även saker som man inte kan låsa in – som exempelvis utemöbler eller självgående gräsklippare – kräver allrisktillägg för att omfattas i försäkringsskyddet.

Ytterligare en fördel med Hemförsäkring Stor är att det i den ingår självriskfritt skydd med hjälp dygnet runt vid ID-stöld – alltså att någon exempelvis öppnar ett bankkonto, ansöker om kreditlån eller till och med tar ut lån på fastigheten i ditt namn.

Man kan kontrollera premier för hemförsäkringen och även teckna och uppgradera den direkt från hemsidan, men kontakta annars gärna oss på 0771-21 09 09 eller info@lararforsakringar.se, så hjälper vi till med att besvara frågor och även teckna försäkringen direkt ifall så önskas.

[Länk till hela klippet på Youtube]

Skrivet av

Martin Strömberg

2012-11-08
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

5 Trackbacks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *