Tack för mig!

Kolla in vår blogg
Nu bär det för min del snart av mot nya äventyr; i övermorgon sätter jag mig på ett flyg mot Australien där jag ska spendera ett år med studier i storstaden Sydney.

 För att bara kortfattat summera så måste jag säga att det har varit väldigt intressant att vara med och skriva den här bloggen tillsammans med Fredrik och Håkan det dryga år vi hållit på. Med toppnoteringar i besökarantalet under hösten i samband med Folksams aviserade ändring av pensionärsförsäkringen samt inlägget med den medmänskliga studenten Manne, så har det varit varierande men likväl intressanta ämnen som vi fått skriva om.

Jag hoppas också att t.ex. de sammanfattningar/genomgångar av några av våra produkter som skrivits varit till nytta och som jag tror Håkan nämnt tidigare hjälpt till att bringa lite klarhet i försäkringsdjungeln.

Efter mig kommer vårt nyaste tillskott Martin  Strömberg som också jobbar som försäkringshandläggare ta över min del av skrivandet här på bloggen. Lycka till, till Martin och vem vet om vi hörs här på bloggen igen nästa år.

Trevlig sommar!

/Paul

Skrivet av

Paul Karjus

2010-07-12
 

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Hjälp med pensionen

Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Boka tid med våra rådgivare.

2 Trackbacks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *