Träffa Lärarförsäkringar ute i landet


Ludwig Hoffman, rådgivare och föreläsare på Lärarförsäkringar.

Under året kommer Lärarförsäkringar att besöka ett flertal olika platser runt om i landet. På våra möten berättar vi om det vi kan bäst: sparande, pensioner och försäkringar.
Passa på att boka in ett av våra möten för dig och dina kollegor för att ta tag i det där du inte tidigare riktigt orkat, men nu har chansen att få förklarat vid ett och samma tillfälle.

I januari börjar vi i Stockholm och på Gotland, där vi kommer hålla ett antal medlemsmöten. Under året kommer vi sedan att besöka olika delar av landet. För att se var vi kommer att befinna oss och under vilken månad så finns en översikt för 2014 nedan. Om du känner att det här är något för dig och din arbetsplats så hör av dig till oss så berättar vi mer, och om intresse fortfarande finns kommer vi ut och berättar om försäkringar, sparande och pensioner.

Vad innebär det att Lärarförsäkringar kommer ut och föreläser?
Vi hjälper dig att få ordning på dina försäkringar, ditt sparande och din pension. Vi går igenom pensionssystemet och kan exempelvis svara på om du är rätt försäkrad, det vill säga om du saknar något i ditt innehav eller betalar för något som är onödigt. Möjlighet finns även att du och dina kollegor kan få en individuell rådgivning på plats med tips och råd utifrån er specifika situation. Mötet tar från en timme och uppåt, det är upp till er hur länge ni vill att vi kommer och föreläser. Tiderna är alltså flexibla oavsett om ni har mycket eller lite tid för ett gruppmöte. Tidigare deltagare på våra föreläsningar har ofta varit nöjda med att äntligen tagit tag i frågan och fått kortfattad information om viktiga frågor som påverkat deras privata ekonomi, trygghet och framtida pension.

Drop-in med fika och kort information på Lärarförsäkringars kontor i Stockholm
Vi kommer med start måndag den 20 januari att anordna “drop-in” på vårt kontor på Linnégatan 10 i Stockholm, där du som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund kan komma förbi, äta en god smörgås och lyssna på information om försäkringar, sparande och pensioner. Under våren kommer vi att anordna drop-in de flesta måndagar. Information om dessa informationsträffar kommer att postas på Lärarförsäkringars Facebooksida, så följ oss gärna där. För att så många som möjligt ska kunna delta så hålls en informationsträff kl. 12-13 och en ytterligare kl. 16-17. Informationen tar ungefär 30-45 minuter.

Kostar det något?
Besöken ute i landet och på Lärarförsäkringars kontor är en del av din medlemsservice om du är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund och kostar ingenting extra.

Få besök av en av våra föreläsare
Har du några frågor eller vill du boka någon av Lärarförsäkringars föreläsare att komma och prata försäkringar, sparande och pensioner på din skola? Kontakta Ludwig Hoffman, ludwig.hoffman@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 12 eller Sari Wonsell, sari.wonsell@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 11.

Här befinner sig Lärarförsäkringar under 2014

Januari
Stockholm, Gotland

Februari
Skaraborg, Södermanland, Östergötland

Mars
Göteborg, Halland, Älvsborg

April
Dalarna, Uppsala,  Värmland, Västmanland, Örebro

Maj
Gävleborg, Jämtland, Västernorrland

Juni
Blekinge, Kalmar, Öland

Juli
Sommarledigt

Augusti
Norrbotten, Västerbotten

September
Norrbotten, Västerbotten, Gävleborg,   Jämtland, Västernorrland

Oktober
Stockholm, Gotland

November
Kronoberg, Skåne

December
Stockholm, Gotland

Skrivet av

Paul Karjus

2014-01-13
 

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

6 kommentarer

 • Irene Andersson says:

  Hej!

  Tycker det ser ut som att Jönköpings län inte finns med på besökslistan. Varför??

  Mvh
  Irene Andersson

  LR medlem sedan 70-talet

 • nena says:

  Hej!
  Konstigt att ni besöker inte Västra Göteland, t ex Göteborg, Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg vi har också många medlemar i behov av föreläsning och information!
  MVH nd

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej!

  Lärarförsäkringar är rikstäckande och kommer gärna till Jönköping och föreläser om vi får en inbjudan. Hör gärna av dig till Ludwig Hoffman, ludwig.hoffman@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 12 eller Sari Wonséll, sari.wonsell@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 11, om du har några frågor eller vill boka någon av Lärarförsäkringars föreläsare att komma och prata försäkringar, sparande och pensioner på din skola.

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej!

  Vi besöker Göteborg och delar av Västra Götaland i mars i år. Lärarförsäkringar är rikstäckande och kommer gärna till platser som inte är nämnda i listan och föreläser om vi får en inbjudan. Hör av dig till Ludwig Hoffman, ludwig.hoffman@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 12 eller Sari Wonséll, sari.wonsell@lararforsakringar.se, telefon 08-442 87 11, om du har några frågor eller vill boka någon av Lärarförsäkringars föreläsare att komma och prata försäkringar, sparande och pensioner på din skola.

 • Anita Svegart says:

  Hej!

  Boende i Skåne undrar: Var i Skåne kommer informationen/föreläsningen i november att äga rum? Kommer mer info så att man inte missar?

  Anita Svegart

 • Lärarförsäkringar skriver:

  Hej Anita!

  Vi har i dagsläget inga specifika datum bokade för Skåne i november. Ta gärna kontakt med ditt lokala fackombud så att de i sin tur kan kontakta oss och planera in datum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *