Varför behöver jag en olycksfallsförsäkring när jag redan har en via jobbet?

Svaret är att din arbetsgivares försäkring med största sannolikhet bara gäller för din arbetstid. Det innebär att när du är på väg till jobbet, är på jobbet och är på väg hem från jobbet så försäkrar din arbetsgivare dig. Däremot övrig tid, när du kommit hem från jobbet, på helger och på lov så behöver du istället en olycksfallsförsäkring för din fritid.

En sådan försäkring som kompletterar din arbetsgivares har Lärarförsäkringar, den heter t.om. olycksfallsförsäkring fritid. Vår olycksfallsförsäkring innehåller alla de delar en bra försäkring bör innehålla, som invaliditetsersättning, ersättning om du blir inlagd på sjukhus, tandskador, ersättning vid vanprydande ärr, en krisförsäkring och flera andra olika typer av ersättningar.

Vår olycksfallsförsäkring har heller inga begränsningar om du tycker om äventyr. Försäkringen gäller oavsett om du hoppar fallskärm eller bungyjump, forsränner, rider eller klättrar i berg.

Priset för vår olycksfallsförsäkring är 26 kr/mån om du är under 36 år och 34 kr/mån om du är över 36 år. En olycksfallsförsäkring kan du dessutom ha hur länge du vill hos oss.

För att läsa mer och teckna
Lärarförsäkringars olycksfallsförsäkring

Skrivet av

Paul Karjus

2009-11-20
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Ska du ut och resa?

Läs mer om vad du bör tänka på inför resan. Och ladda ner ditt resebevis direkt från webben.

Räkna ut din hempremie

Se efter vad en hemförsäkring kostar för dig. Det är din ålder och var du bor som avgör premien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *