Vi välkomnar Sari!

 

Sari  kommer att arbeta på vår rådgivningsfunktion med att träffa medlemmar vid möten över hela landet. Med den kompetens hon har inom pensioner kommer hon bl.a. bidra till utveckling av vår tjänst pensionsrådgivning och tjänsten pensionsplanering som vi lanserar under hösten. Sari börjar arbetet hos oss den 14 oktober.

Nedan presenterar hon sig själv.

Snabba fakta;

Namn: Sari Wonséll

Ålder: 44

Kommer att arbeta som på Lärarförsäkringar: Pension- och försäkringsinformatör

Arbetat tidigare: Pensionsspecialist med 14 års branscherfarenhet. Närmast kommer jag från CGI där Kyrkans pensionskassa och SPP outsourcar sin pensionsadministration. Tidigare har jag även arbetat hos KPA Pension och SPV (Statens pensionsverk).

Familj: Sambo och barn samt bonusbarn.

Bor: Jag har bott i Sundsvall i nästan hela mitt liv, bodde dock i Södertälje tills jag var 2 år och nu är jag återigen Södertäljebo sedan några veckor tillbaka. Min nya hemstad är fantastiskt vacker och vi har naturen direkt utanför huset, vidare uppskattar jag närheten till Mälaren och alla fina badplatser.

Gör på fritiden: Älskar havet och tar gärna en båttur. Vintertid flyr jag helst kylan och reser till varmare breddgrader. Under hösten trampar jag gärna runt i skogen för att leta svamp. Lika gärna som jag söker mig till naturen tycker jag om storstadspuls.

Äter helst: Skaldjur och vitt vin, helst vid ett dukat bord nära strandkanten!

Lyssnar på: Just nu lyssnar jag mycket på Stefan Andersson och hans tolkningar avseende striderna vid Carlstens fästning på Marstrand under 1600-1800 talet.

Favoritprogram på TV: Musikprogram och verklighetsbaserade filmer.

Okänd talang: Uppfinna smarta lösningar! För några år sedan kom jag bl.a. på en sensor som ska varna om det finns ex instängt barn i bil som är på väg att bli överhettad, jag var lite sent ute för året innan hade patentet sökts i Frankrike. Jag går nästan hela tiden och klurar ut nya idéer och jag har några på lager som kanske inte alls är så tokiga!

Skrivet av

Håkan Lind

2013-08-29
 

Aktuella föreläsningar

På våra kostnadsfria föreläsningar lär vi dig mer om pension, sparande och försäkringar.

Testa vår försäkringsguide

Ta reda på vilka försäkringar som just du behöver.

Försäkring för dina barn

Välj mellan Barnförsäkring Stor eller Barnförsäkring Bas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *